Afla Ce Poarta Vedetele in 2018 si Care Sunt Ultimele Trenduri In Materie De Moda si Accesorii

Afla Ce Poarta Vedetele in 2018 si Care Sunt Ultimele Trenduri In Materie De Moda si Accesorii

Wednesday, Feb 7, 2018 0 comentarii

In acest an au revenit la moda accesoriile clasice combinate cu un aer modern de libertate. In 2018 perlele naturale au devenit un accesoriu inedit pentru femeile care vor sa emane un aer pur feminin. Cum sa nu ne lasam pacaliti de perlele false si cum sa nu cheltuim o avere pe ele aflati in continuare…

In acest an au revenit la moda accesoriile clasice combinate cu un aer modern de libertate.

In 2018 perlele naturale au devenit un accesoriu inedit pentru femeile care vor sa emane un aer pur feminin.

Cum sa nu ne lasam pacaliti de perlele false si cum sa nu cheltuim o avere pe ele aflati in continuare…

Primele perle de cultura au aparut prima data pe piata in Japonia la inceputul secolului XX. Perlele naturale de cultura au aceleasi proprietati ca si perlele naturale - extrem de rar de gasit -diferenta constand in faptul ca perla de cultura se formeaza prin introducerea intentionata in interiorul scoicii vii a unui "nucleu" peste care, de-a lungul anilor, se formeaza straturile de sidef.

Calitatea perlelor poate fi determinata de mai multi factori, precum forma, luciul, suprafata, marimea, stratul de sidef, culoarea.

Fiind formate din organisme vii este practic imposibil ca perlele sa fie perfecte, sa aiba proprietati si forme ideale.

Un sirag din perle de cultura / perle naturale fara imperfectiuni ar trebui sa va dea neaparat de gandit...

In primul rand este recomandat sa cumparati perle cu certificat de calitate/garantie pentru a fi siguri ca perlele sunt autentice.

VEZI AICI ultimele aparitii de bijuterii in materie de perle.

Tipurile de perle

Perlele de cultura pot fi de apa sarata sau de apa dulce. Fiecare tip de perla este produs de specii diferite de scoici ce traiesc in anumite regiuni ale lumii, in conditii climatice specifice.

Forma perlelor

Perlele rotunde sunt rare. Cu cat perla este mai rotunda, cu atat costul acesteia creste. Perlele asimetrice sunt la fel de atragatoare, dar costul acestora este mult mai scazut decat al perlelor rotunde.

Pretul perlelor

Industria perlelor de cultura este foarte scumpa. Pe langa faptul ca scoicile au nevoie de o ingrijire speciala, rata mortalitatii este foarte mare. Doar 10% din scoici produc perle ce pot fi comercializate. Perlele de cultura cele mai scumpe sunt cele de apa sarata; pretul unui sirag  variaza de la cateva zeci pana la mii de euro. Perlele de apa dulce se gasesc cel mai des in magazinele de profil datorita industriei mult mai dezvoltate si implicit pretului accesibil.

Lasa un comenteriu